Despre mine

Fac parte dintr-o familie cu doi copii, amândoi băieți, eu fiind mezinul casei. Am crescut în Cluj până la vârsta de doisprezece ani, după care, am stat șapte ani în Spania, iar în anul 2011, am decis să mă întorc în România.

În ce privește pasiunea pentru muzică, țin să precizez faptul că am crescut în Biserică (unde muzica ocupă un loc extrem de important), iar acest lucru a avut un impact major asupra dorinței mele de a cânta. Am început să cânt la chitară la vârsta de optsprezece ani (asta după ce am bătut la tobe timp de trei ani), iar doi ani mai târziu, am început să compun și să scriu propriile piese. De mic copil mi-am dorit să scriu, să compun, să transmit ceva celor ce mă înconjoară. Acest ceva este un sentiment, o emoție, o stare de bucurie amestecată cu entuziasm, uneori frustrare chiar, zâmbet, curaj, pe care îl simt și îl experimentez prin muzică și, evident, vreau să transmit ceva-ul acesta mai departe. Prin muzică, cred eu, înțeleg viața cel mai bine și tot prin muzică pot cel mai bine să împărtășesc valorile, visele, dorințele, lacrimile mele. Pentru mine muzica nu e o opțiune, ci o flacără mereu aprinsă înlăuntrul meu.

Nu mă consider un talent înnăscut în ale muzicii, însă fac tot ce ține de mine să ofer lumii cea mai bună variantă a mea și să încurajez – dacă e posibil – pe fiecare persoană să facă la fel.